• 0745748748
  • 0747125125
  • contact@elemn.ro
Nu aveţi produse adaugate în coş

Cherestea rindiluita a/b 2000x28x12mm

(0recenzii)
la cerere /buc

Produsul "Cherestea rindeluita molid a/b 2000x28x12 mm" este o bucată de lemn de molid prelucrată prin rindeluire pentru a avea dimensiuni standardizate. Dimensiunile specifice ale produsului sunt de 2000 mm lungime, 28 mm grosime și 12 mm lățime, iar calitatea este clasificată ca fiind "a/b", ceea ce indică faptul că este o calitate superioară a lemnului cu unele defecte minore permise.

Lemnul de molid este un material popular pentru construcÈ›ii, mobilier È™i alte aplicaÈ›ii practice È™i decorative, datorită durabilității È™i stabilității sale. Rindeluirea este un proces prin care se îndepărtează straturile de lemn nedorite È™i se obÈ›ine o suprafață netedă È™i uniformă, astfel încât cherestea poate fi folosită direct în construcÈ›ii sau alte proiecte fără a necesita alte prelucrări sau finisaje.

Dimensiunile specifice ale acestui produs sunt de 2000 mm lungime, 28 mm grosime È™i 12 mm lățime, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de proiecte, inclusiv pentru fabricarea de mobilier sau pentru aplicaÈ›ii decorative. Calitatea superioară a lemnului de molid È™i prelucrarea prin rindeluire fac ca acest produs să fie durabil È™i uÈ™or de utilizat în diferite aplicaÈ›ii. Cu toate acestea, datorită dimensiunilor sale mai mici, acest produs poate fi mai puÈ›in potrivit pentru proiecte de construcÈ›ii sau alte aplicaÈ›ii care necesită o rezistență mai mare.

Ai achiziționat acest produs?

Spune-ți părerea acordând o notă produsului