• 0745748748
  • 0747125125
  • contact@elemn.ro
Nu aveţi produse adaugate în coş

Cherestea rindiluita a/b 2000x36x12mm

(0recenzii)
la cerere /buc

Produsul "Cherestea rindeluita molid a/b 2000x36x12 mm" este o bucată de lemn de molid prelucrată prin rindeluire pentru a avea dimensiuni standardizate. Dimensiunile specifice ale produsului sunt de 2000 mm lungime, 36 mm grosime și 12 mm lățime, iar calitatea este clasificată ca fiind "a/b", ceea ce indică faptul că este o calitate superioară a lemnului cu unele defecte minore permise.

Lemnul de molid este un material popular pentru construcții, mobilier și alte aplicații practice și decorative, datorită durabilității și stabilității sale. Rindeluirea este un proces prin care se îndepărtează straturile de lemn nedorite și se obține o suprafață netedă și uniformă, astfel încât cherestea poate fi folosită direct în construcții sau alte proiecte fără a necesita alte prelucrări sau finisaje.

Dimensiunile specifice ale acestui produs sunt de 2000 mm lungime, 36 mm grosime și 12 mm lățime, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de proiecte, inclusiv pentru fabricarea de mobilier sau pentru aplicații decorative. Calitatea superioară a lemnului de molid și prelucrarea prin rindeluire fac ca acest produs să fie durabil și ușor de utilizat în diferite aplicații. Cu toate acestea, datorită dimensiunilor sale mai mici, acest produs poate fi mai puțin potrivit pentru proiecte de construcții sau alte aplicații care necesită o rezistență mai mare.

Ai achiziționat acest produs?

Spune-ți părerea acordând o notă produsului