• 0745748748
  • 0747125125
  • contact@elemn.ro
Nu aveţi produse adaugate în coş

Lisa inferioara stejar 2000x50x30mm

(0recenzii)
70.42lei /buc

Lisă inferioară din stejar cu dimensiunile de 2000x50x30mm este o piesă de lemn folosită în construcția și amenajarea interioară sau exterioară. Este o placă dreaptă, netedă și fără ornamentații, având o suprafață uniformă și finisată, ceea ce o face potrivită pentru o varietate de aplicații.

Stejarul seste un lemn tare și durabil, cu o textură fină și o culoare deschisă, ceea ce o face o alegere populară pentru construcția interioară și exterioară. Lisă inferioară poate fi utilizată pentru a susține podeaua sau pentru a realiza diferite lucrări de tâmplărie, precum construirea unor dulapuri sau rafturi.

Dimensiunile de 2000x50x30mm permit o ușoară prelucrare și ajustare în funcție de necesitățile specifice ale proiectului. De asemenea, lemnul poate fi lăsat în culoarea sa naturală sau poate fi vopsit sau finisat în diverse culori pentru a se potrivi cu aspectul general al încăperii.

În concluzie, lisă inferioară de brad este o alegere excelentă pentru orice proiect de construcție sau amenajare interioară sau exterioară, oferind o durabilitate ridicată și o estetică plăcută.

Ai achiziționat acest produs?

Spune-ți părerea acordând o notă produsului