• 0745748748
  • 0747125125
  • contact@elemn.ro
Nu aveţi produse adaugate în coş

Masuta cafea paltin vintage 900x600x500 mm (lxlxh)

din lemn masiv cu fibra continua

(0recenzii)
la cerere /buc
Masa din lemn masiv de paltin, dimensiune 900x600x500 mm (Lungime X Latime X Inaltime) cu recomandarea de utilizare in scop alimentar – de servit masa.

Masa are finisaj aplicat (lac transparent mat), are 4 picioare si se livreaza demontat, ambalat iar montajul se executa de client pe baza de schita. Constructia integrala din lemn masiv ii confera o structura solida si rezistenta pe un timp indelungat cu utilizare strict doar la interior.

Pentru realizarea aspectului VINTAGE se utilizeaza lemn cu defecte naturale, aleatoare, respectiv: crapaturi, noduri sau material lipsa, coloratii, gauri de insecte, etc. Toate aceste defecte sunt reparate cu materiale speciale inainte de aplicarea finisajului astfel incat mesele vor avea aspect unic individual, proportional cu ponderea acestor defecte dar fara ai afecta rezistenta.

Masa poate suporta o greutate maxima de 30 kg insa beneficiarul trebuie sa se asigure ca picioarele mesei sunt ferm montate impreuna cu blatul acesteia, cu utilizarea feroneriei livrate de furnizor si nu va supraincarca masa fara sa-i asigure conditiile de siguranta!

Ai achiziționat acest produs?

Spune-ți părerea acordând o notă produsului